ICT

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het computernetwerk en telecom op ons hoofdkantoor in Delft en bij onze festivals en concerten.

arrow down

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor alle facetten van de automatisering van MOJO. Naast het beheer van het netwerk, het serverpark, de applicaties en alle randapparatuur, ondersteunen zij dagelijks alle collega’s en freelancers met het gebruik van onze systemen. MOJO beschikt over enorm veel tools om het dagelijkse werk mogelijk te maken: het ERP pakket MES om alle bookingen in te beheren, applicaties voor marketing en BI, CRM, kaartverkoop, personeels- administratie en financiële administratie. Maar ook CAD programma’s voor de productieafdeling, accreditatiesystemen, en een centrale opslag van alle bestanden.

De ICT afdeling beheert daarnaast ook alle websites van MOJO en haar evenementen, geeft ondersteuning op de evenementenlocaties en bouwt samen met ICT partner GIGTECH de tijdelijke netwerken op festival locaties. De afdeling is verder dé businesspartner als het gaat om meedenken over de nieuwste technologische ontwikkelingen en het toepasbaar maken hiervan voor MOJO, de artiesten en de bezoekers.