Lowlands & Down The Rabbit Hole

Dit team zorgt er ieder jaar voor dat Down The Rabbit Hole en Lowlands kunnen plaatsvinden.

arrow down

Lowlands
Elk jaar in augustus strijken in Biddinghuizen zo’n 60.000 Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise, een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Lowlands biedt maar liefst twaalf podia voor 250+ acts en optredens, waar zowel headliners als jonge honden steevast volle tenten trekken. Want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig!

Lowlands werkt met een vast projectteam dat het festival inhoudelijk vormgeeft. Het muziekprogramma wordt samengesteld door de programmacommissie bestaande uit boekers voor verschillende genres. Daarnaast zijn er diverse externe programmeurs voor de randprogrammering zoals het theater- en comedyprogramma.

Meer weten over Lowlands? In aflevering 12 van de MOJO podcast serie praat Michiel Veenstra met mede-grondlegger Bertus de Blaauw en festivaldirecteur Eric van Eerdenburg over het festival in Biddinghuizen. Over groeistuipen van een stad in ontwikkeling, de weekendverhuizing, het hoogtepunt van de nachtbeleving, vergeten mislukkingen en krokettengevechten in de Stardish.

Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole is een mini-vakantie vol muziek in alle tonen aan het heldere meer van de Groene Heuvels in Beuningen. De stralende dag glijdt in een donkere nacht waar het feest uren nog uren doorgaat.

Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen.

Down The Rabbit Hole werkt met hetzelfde vaste projectteam als Lowlands en een programmacommissie voor het muziekprogramma.

Eric van Eerdenburg is festivaldirecteur van Lowlands

Ide Koffeman is festivaldirecteur van Down The Rabbit Hole

Bente Bollmann is marketingmanager voor Lowlands en Down The Rabbit Hole