Marketing & Communicatie

De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de promotie, marketing en communicatie rondom alle concerten en festivals van MOJO.

arrow down

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van communicatieplannen, persberichten, het genereren van vrije publiciteit en het inkopen, plannen en produceren van advertenties, radio- en tv-commercials. Alle campagnes worden gepland in nauw overleg met agenten, boekers en platenmaatschappijen.

Daarnaast worden vanuit deze afdeling de websites en sociale media bijgehouden en worden nieuwsbrieven en kopersmailings verstuurd. Ook de woordvoering richting de pers, klantenservice en klachtenafhandeling wordt vanuit de afdeling Marketing en Communicatie verzorgd.

Afdelingsmanager Marjanne Manders is verantwoordelijk voor de woordvoering richting de pers en crisiscommunicatie van MOJO en alle festivals.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?