Marketing & Communicatie

De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de promotie, marketing en communicatie rondom alle concerten en festivals van MOJO.

arrow down

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van communicatieplannen, persberichten, het genereren van vrije publiciteit en het inkopen, plannen en produceren van advertenties, radio- en tv-commercials. Alle campagnes worden gepland in nauw overleg met agenten, boekers en platenmaatschappijen.

Daarnaast worden vanuit deze afdeling de websites en sociale media bijgehouden en worden nieuwsbrieven en kopersmailings verstuurd. Ook de woordvoering richting de pers, klantenservice en klachtenafhandeling wordt vanuit de afdeling Marketing en Communicatie verzorgd.

Afdelingsmanager Marjanne Manders is verantwoordelijk voor de woordvoering richting de pers en crisiscommunicatie van MOJO en alle festivals.

Onze marketing & communicatiemanagers zijn verantwoordelijk voor de promotie van de grotere concerten van MOJO en de festivals. Wil je meer weten over de functie van een marketing- en communicatie manager bij MOJO? Beluister dan aflevering 5 van de MOJO podcast waarin Michiel Veenstra praat met marketing en communicatie managers Shally Hurkmans en oud-communicatiemanager Martin Verhorst. Een gesprek over onder meer admats, teasers, targetten en last minute cancellations. Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify, iTunesSoundcloud of ons YouTube kanaal.

 

Shally

Shally Hurkmans

 

Alexandra Garton