MOJO - Van pionieren in de polder tot concertgigant

Om het 50-jarig bestaan van MOJO te vieren is er nu het boek 'MOJO - Van pionieren in de polder tot concergigant'. Het is een kleurrijke verzameling van vaak geestige verhalen, reportages en interviews.

arrow down

MOJO - Van pionieren in de polder tot concertgigant

MOJO bestaat 50 jaar. Om dat te vieren is het boek MOJO - Van pionieren in de polder tot concergigant nu te koop. Het is een kleurrijke verzameling van vaak geestige verhalen, reportages en interviews door de beste auteurs van Nederland en Vlaanderen. Over jaren van vallen, opstaan, faillissementen, overnames, eerste festivals, blunders en  successen. Een blik in de keuken van een nuchter Delfts bedrijf omgeven door (inter)nationale supersterren en een kijkje in de backstagewereld van de concertgigant die ooit begon op een zolderkamer.

Interesse? Je kunt het boek hier bestellen

Het boek

Met verhalen, interviews en artikelen van o.a. Nico Dijkshoorn, Ronald Giphart, Joris Luyendijk, Christine Otten, Wanda Bommer, Bert Wagendorp, Herman Brusselmans, Ivo Victoria, Sander Donkers, David Kleijwegt, Wilfried de Jong, Leon Verdonschot, Typex en Jerry Goossens.

Omdat er veel meer te vertellen is dan er in het boek paste, is er ook een serie podcasts. Beluister iedere twee weken een nieuwe episode.

Boek omslag