MOJO veiling

Tijdens ESNS 2019 in Groningen organiseert MOJO i.s.m. ESNS een grootschalige benefietveiling van bijzondere foto's en objecten uit de Nederlandse popgeschiedenis.

arrow down

MOJO for Music benefietveiling en pop-up shop

Gedurende het vijftigjarig bestaan heeft MOJO een grote collectie aan bijzondere foto’s en objecten verzameld. Deze objecten worden, samen met stukken die zijn gedoneerd door verschillende partners, fotografen en kunstenaars, tijdens ESNS 2019 in Groningen voor het eerst sinds de geschiedenis van het bedrijf tentoongesteld en geveild voor stichting MOJO for Music. De bijna honderd veilingstukken worden op 16, 17 en 18 januari tentoongesteld in de Martinikerk en op zaterdag 19 januari geveild in het Grand Theatre te Groningen. In de Martinikerk opent er tevens een Pop-Up Shop waar bijzondere items en merchandise voor een kleine donatie worden verkocht. Een overzicht van alle veilingstukken en de bijbehorende richtprijs zijn te vinden op www.mojoveiling.nl. Het is ook mogelijk om via de website te bieden.

Onder de veilingstukken bevinden zich o.a. items die cadeau gegeven zijn aan het bedrijf door internationale supersterren als Tina Turner, Aerosmith, The Rolling Stones en U2, iconische popfoto’s van concerten die hebben plaatsgevonden op Nederlandse bodem, exclusieve posters en merchandise van festivals als Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz en andere limited edition producten en gesigneerde platen die zijn gedoneerd door bekende artiesten en zalen. Ook worden er een aantal bijzondere ervaringen geveild, bijvoorbeeld een privé pianoles van Jamie Cullum, een etentje met Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg en een Golden Ticket + backstage rondleiding voor een aantal grote festivals.

OPBRENGST NAAR STICHTING MOJO FOR MUSIC
Alle opbrengsten van de veiling komen ten goede aan Stichting MOJO for Music. De stichting heeft als doel om muzikanten en andere creatieven te ondersteunen door bijvoorbeeld oefenruimtes te huren, muziekinstrumenten beschikbaar te stellen of het zakelijk ondersteunen van beginnende acts. MOJO heeft veel kennis van de live-industrie opgebouwd en kan nieuwe muzikanten adviseren en een netwerk bieden. 

De financiering van MOJO For Music komt uit MOJO en initiatieven zoals de benefietveiling en pop-up shop in Groningen. De totale opbrengst van de veiling en de pop-up shop worden door MOJO verdubbeld.

MOJO veiling

OPENINGSTIJDEN MARTINIKERK
Tentoonstelling + Pop-Up Shop 
Woensdag 16 t/m vrijdag 18 januari 
Martinikerk - Groningen 
Gratis toegankelijk
Dagelijks open tussen 12:00 uur en 22:00 uur

OPENINGSTIJDEN GRAND THEATRE
Veiling
Zaterdag 19 januari
Grand Theatre - Groningen
Gratis toegankelijk
Deuren open: 12:00 uur
Veiling: 13:00 uur tot 15:00 uur

MEER INFO
Meer informatie en alle veilingstukken zijn te vinden op www.mojoveiling.nl. Het is tevens mogelijk om online te bieden op veilingstukken.

Praat mee