Fifth Harmony kondigt 7/27 tour aan

De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun 7/27 Tour begint in het Portugese Lissabon en doet op 27 oktober de Heineken Music Hall in Amsterdam aan. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

arrow down

21.06.2016

Fifth Harmony kondigt 7/27 tour aan

De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun  7/27 Tour begint in het Portugese Lissabon en doet op 27 oktober de Heineken Music Hall in Amsterdam aan. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur. 

De Amerikaanse versie van het tv-programma The X Factor bracht Camila Cabello, Normani Kordei Hamilton, Lauren Jauregui, Allyson Brooke Hernandez en Dinah Jane Hansen in 2012 bij elkaar. Inmiddels veroveren zij samen de wereld als Fifth Harmony: Amerikaanse girlpower met verbluffende zang én dans. In 2015 kwam debuutalbum Reflection uit en 2016 staat in het teken van het tweede album 7/27. Tijd voor een show in Nederland dus!  

> Bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?