Glen Hansard naar Carré

Zojuist kondigde de Ierse singer-songwriter Glen Hansard vanaf Down The Rabbit Hole aan dat hij op dinsdag 22 november opnieuw naar Nederland komt.

arrow down

25.06.2016

Glen Hansard naar Carré

Zojuist kondigde de Ierse singer-songwriter Glen Hansard vanaf Down The Rabbit Hole aan dat hij op dinsdag 22 november opnieuw naar Nederland komt. Samen met zijn begeleidingsband speelt hij een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert in Carré start aanstaande vrijdag 1 juli om 10.00 uur via Ticketmaster.

Glen Hansard is een singer-songwriter pur sang. Gewapend met een gitaar en zijn bewogen stemgeluid maakt hij de meest breekbare maar ook krachtige nummers. Al van jongs af aan is hij geïntrigeerd en geïnspireerd door grootheden als Bob Dylan, Leonard Cohen en Van Morrison. Ook op zijn nieuwste album genaamd Didn't He Ramble komen deze invloeden duidelijk terug. Na zijn tijd met The Frames heeft de Ier in een korte tijd een succesvolle solocarrière opgebouwd. Dit weekend speelt Glen Hansard op een uitverkocht Down The Rabbit Hole in Beuningen.

> Bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?