Filmcomponist James Newton Howard op 7 november 2017 in Het Concertgebouw

De internationaal gerenommeerde en met Grammy- en Emmy awards bekroonde Amerikaanse filmcomponist James Newton Howard geeft op dinsdag 7 november 2017 een concert in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Het concert is onderdeel van zijn allereerste concert tournee ooit, met een programma van hoogtepunten uit drie decennia filmmuziek voor Hollywood blockbusters. De kaartverkoop voor dit concert start a.s. vrijdag 1 juli om 10.00 uur via Het Concertgebouw, www.concertgebouw.nl.

arrow down

29.06.2016

Filmcomponist James Newton Howard op 7 november 2017 in Het Concertgebouw

De internationaal gerenommeerde en met Grammy- en Emmy awards bekroonde Amerikaanse filmcomponist James Newton Howard geeft op dinsdag 7 november 2017 een concert in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Het concert is onderdeel van zijn allereerste concert tournee ooit, met een programma van hoogtepunten uit drie decennia filmmuziek voor Hollywood blockbusters.

De kaartverkoop voor dit concert start a.s. vrijdag 1 juli om 10.00 uur via Het Concertgebouw, www.concertgebouw.nl.

> Bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?