Amerikaanse comédienne Amy Schumer naar de Heinekene Music Hall

Op 28 augustus 2016 komt de Amerikaanse comédienne Amy Schumer voor het eerst naar de Heineken Music Hall in Amsterdam voor een hilarische avond comedy. De show maakt deel uit van de ‘Amy Schumer Live’ tour. De voorverkoop voor deze show start vrijdag 3 juni om 10:00 uur.

arrow down

02.06.2016

Amerikaanse comédienne Amy Schumer naar de Heinekene Music Hall 

Op 28 Augustus 2016 komt de Amerikaanse comédienne Amy Schumer voor het eerst naar de Heineken Music Hall in Amsterdam voor een hilarische avond comedy. De show maakt deel uit van de ‘Amy Schumer Live’ tour. De voorverkoop voor deze show start vrijdag 3 juni om 10:00 uur.

COMEDY CENTRAL PRESENTS: Amy Schumer Live. Bekend van haar eigen, awardwinnende comedyserie Inside Amy Schumer, comedyfilm Trainwreck en natuurlijk haar hilarische sketches in stand-up comedy. Deze comédienne deinst niet terug voor zelfspot, is goudeerlijk, grof, een beetje gek en weet de juiste snaar te raken als het gaat om de wereld waarin we leven. 

> Bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?