Extra concert Anouk op zaterdag 27 mei in de Ziggo Dome

Extra concert Anouk op zaterdag 27 mei in de Ziggo Dome Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Anouk op zaterdag 27 mei een tweede concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 24 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam raakte vanochtend binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via ticketmaster.nl.

arrow down

10.09.2016

Extra concert Anouk op zaterdag 27 mei in de Ziggo Dome

Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Anouk op zaterdag 27 mei een tweede concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 24 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam raakte vanochtend binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via ticketmaster.nl.

 De rockzangeres is na haar doorbraak in 1997 met 'Nobody's Wife' niet meer van het podium afgestapt en gaat inmiddels dus alweer 20 jaar mee. Eerder dit jaar bracht ze haar tiende studioalbum Queen For A Day uit en dit najaar volgt nog (!) een album, dat een wat meer 'underground feel' krijgt. 

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?