Bruno Mars brengt zijn 'The 24K Magic World Tour' naar Europa

Tour in clubs, theaters en arenas in de VS en Europa aangekondigd naar aanleiding van de release van zijn nieuwe pop/rock album 57th & 9th. Special guests: Joe Sumner en The Last Bandoleros

arrow down

15.11.2016

Bruno Mars brengt zijn 'The 24K Magic World Tour' naar Europa

Grammy Award-winnaar en multi-platinum verkopend artiest Bruno Mars brengt zijn ‘The 24K Magic World Tour’ in 2017 behalve naar Amerika ook naar Europa. Dinsdag 9 mei treedt hij op in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert begint maandag 21 november aanstaande om 10.00 uur via Ticketmaster.

Wereldster Bruno Mars kondigde zijn wereldtournee The 24K Magic World Tour vanochtend aan. De magie begint in Antwerpen op 28 maart en reist tot en met juni 2017 door Europa, met concerten in onder meer Londen, Parijs, Madrid, Zürich, Kopenhagen en dus ook Amsterdam. Daarna trapt Mars vanaf 15 juli zijn Noord-Amerikaanse tournee af in Las Vegas, gevolgd door data in meer dan 45 steden in de VS en Canada voordat hij afsluit met een ‘four-night-stand’ in The Forum in Los Angeles. Zie voor alle details de officiële homepage van The 24K Magic World Tour. Tickets voor alle concerten zijn vanaf maandag 21 november te koop.

The 24K Magic World Tour ondersteunt Mars’ langverwachte nieuwe album ‘24K Magic’ (uit te spreken als twenty-four carat magic) dat deze vrijdag, 18 november, wereldwijd verschijnt op het label Atlantic Records. Voorinschrijven kan vanaf nu via de Bruno Mars Official Store; alle pre-orders krijgen bovendien het eerst toegang tot tickets voor The 24K Magic World Tour. Dit is Bruno Mars’ eerste volledige tournee sinds 2013, toen hij succes beleefde met zijn Moonshine Jungle World Tour waarvoor wereldwijd twee miljoen kaartjes over de toonbank gingen voor in totaal 155 uitverkochte concerten.
 
> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?