Extra concert Bruno Mars op 10 mei in Ziggo Dome

The 24K Magic World Tour with special guest Anderson .Paak

arrow down

21.11.2016

Extra concert Bruno Mars op 10 mei in Ziggo Dome

The 24K Magic World Tour with special guest Anderson .Paak

Wegens de grote vraag naar kaarten voor het concert van Bruno Mars is er een extra show toegevoegd aan 'The 24K Magic World Tour'. De extra show zal plaatsvinden op 10 mei in Ziggo Dome, Amsterdam. Ook is Anderson. Paak aangekondigd als special guest voor beide concerten. De voorverkoop voor het extra concert is direct gestart via Ticketmaster.

Wereldster Bruno Mars kondigde zijn wereldtournee The 24K Magic World Tour vorige week aan. De magie begint in Antwerpen op 28 maart en reist tot en met juni 2017 door Europa, met concerten in onder meer Londen, Parijs, Madrid, Zürich, Kopenhagen en dus ook op 9 en 10 mei in Amsterdam. Daarna trapt Mars vanaf 15 juli zijn Noord-Amerikaanse tournee af in Las Vegas, gevolgd door data in meer dan 45 steden in de VS en Canada voordat hij afsluit met een ‘four-night-stand’ in The Forum in Los Angeles. Zie voor alle details de officiële homepage van The 24K Magic World Tour. Tickets voor alle concerten zijn vanaf vandaag te koop.

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?