Celtic Woman naar Carré

Op dinsdag 9 februari komt Celtic Woman naar Amsterdam met hun nieuwe show ‘Destiny’. Tijdens de ‘Destiny Tour 2016’ brengt de Ierse groep onder meer muziek van hun nieuwe album ‘Destiny’.

arrow down

20.10.2015

Celtic Woman naar Carré

Op dinsdag 9 februari komt Celtic Woman naar Amsterdam met hun nieuwe show ‘Destiny’. Tijdens de ‘Destiny Tour 2016’ brengt de Ierse groep onder meer muziek van hun nieuwe album ‘Destiny’. Met tijdloze traditionele Ierse nummers en hedendaagse klassiekers, allemaal gebracht in hun beroemde, eigen stijl. De kaartverkoop voor dit concert dat plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Drie engelachtige zangeressen en een verbluffende violiste weten fans over de hele wereld te raken met hun betoverende concerten. De unieke sound van Celtic Woman is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed. Geniet van heerlijke, pure stemmen, betoverende choreografieën en indrukwekkende showelementen.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?