Chippendales Get Lucky Tour naar Nederland

De enige echte Chippendales komen in oktober en december met hun Get Lucky 2015 Tour voor maar liefst zeven shows naar Nederland.

arrow down

15.04.2015

Chippendales Get Lucky Tour naar Nederland

De enige echte Chippendales komen in oktober en december met hun Get Lucky 2015 Tour voor maar liefst zeven shows naar Nederland. De mannelijke entertainers zijn op 20 oktober te zien in Den Helder, en op 22 oktober in Rijswijk. In december komen zij terug voor shows in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Zwolle, en Roermond. De kaartverkoop start aanstaande donderdag om 10:00 uur.

Niemand kent het geheim van de Chippendales. Maar dat er is iets bijzonders aan de hand is, staat als een paal boven water. Al tientallen jaren gaan over de hele wereld zalen vol meiden, vrouwen, en enkele mannen, uit hun dak bij het zien van de show vol mannen. Generatie na generatie geniet van hun optredens. Ze dansen, ze zingen, ze paraderen, en ze verleiden.

Chippendales Get Lucky 2015 Tour  
20 oktober, Schouwburg De Kampanje, Den Helder
22 oktober, De Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
10 december, Oude Luxor Theater, Rotterdam
11 december, RAI, Amsterdam
12 december, Chassé Theater, Breda
13 december, De Spiegel, Zwolle
15 december, TheaterHotel De Oranjerie, Roermond

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?