Show Crosby, Stills & Nash verplaatst naar Heineken Music Hall

Het aangekondigde concert van Crosby, Stills & Nash kan helaas wegens productionele redenen niet plaatsvinden in het Concertgebouw in Amsterdam.

arrow down

09.03.2015

Show Crosby, Stills & Nash verplaatst naar Heineken Music Hall

Het aangekondigde concert van Crosby, Stills & Nash kan helaas wegens productionele redenen niet plaatsvinden in het Concertgebouw in Amsterdam. Hierdoor is de voorverkoop –die afgelopen zaterdag gepland stond- nog niet gestart. Tot onze vreugde kunnen we nu mededelen dat het concert gewoon plaats zal vinden op 24 september, maar in de Heineken Music Hall. Dit is een seated concert. De voorverkoop hiervoor start woensdag 11 maart om 10:00 uur.

Met de oprichting van Crosby, Stills & Nash in 1968, is meteen ook de geboorte van de eerste supergroep in de popgeschiedenis een feit. Ze worden ook wel ‘The voice of an entire generation’ genoemd. Tijdens deze tour spelen Crosby, Stills & Nash nummers uit hun rijkelijke oeuvre, maar ook komen nieuwe nummers van elk individueel bandlid voorbij.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?