Muziekbevestigingen, Driving Decks en meer

Vandaag worden zeven nieuwe acts bevestigd voor Down The Rabbit Hole. Leftfield, The Cat Empire, Che Sudaka, Rangleklods, Janne Schra, Hunee & Thomas Martojo en Jameszoo zijn toegevoegd aan het muziekprogramma. Daarnaast is het programma op het Vuige Veld en het Idyllische Veldje bekend en keren de mobiele feestjes van de Driving Decks terug.

arrow down

07.05.2015

Muziekbevestigingen, Driving Decks en meer

Vandaag worden zeven nieuwe acts bevestigd voor Down The Rabbit Hole. Leftfield, The Cat Empire, Che Sudaka, Rangleklods, Janne Schra, Hunee & Thomas Martojo en Jameszoo zijn toegevoegd aan het muziekprogramma.              

DRIVING DECKS
Met de Driving Decks loopt de party ook buiten de tenten op rolletjes. De spontane superdiscobreaks rond deze DJ Mobile van Olaf Mooij steken dag en nacht en overal op het terrein de kop op, aangejaagd door ’s lands finest dj’s, zoals Juxtapose & Eaglemen, Mr Mendel & Rob Manga, Groefmeester K & Thud Hola en De Tropen. Wie zoekt, zal feest vinden.

HET VUIGE VELD
Wie op de geur van roosterend vlees en diesel afgaat, komt vanzelf op het Vuige Veld. Dit is het rock & roll-hart van Down The Rabbit Hole, waar alle tijd is voor barbecue, speciaalbier, patatten en vinyl tegen een decor van uitgewoonde stacaravans en Behold Cornucopia!, een slick fonteinbeeld voor de 21e eeuw. Hap, slik, boogie: hier nemen alleen de vuigste rebellen zonder pauze plaats achter de decks voor ballsy feestjes. Dat betekent tot diep in de nacht een flinke dosis psychedelica, punk, garage, hillbilly, surf, ska, reggae en beat. Logisch dus, dat in de rabbit-proof dansarena Rock ’n Hole alle konijntjes wiebelen. Blik op oneindig en gaan met:

SPIKE’S PICK met Spike en Mauro (The Deaf)
GOE VOR IN DEN OTTO
THE BLACKWAX
RNR HIGHSCHOOL
POSTPUNNK DELIVERY
HIPPIE HIPPIE SHAKE met The Hippie Hippie Hoorah's   
PUNKJES OP DE I met Slowpoke
TOWNSHIP TRIP met Dj Tommi
GA GARAZIE met Blonde & Redhead  
DICKE ROCK BLOCK
SIXTIE MIXTIE
STICKY STONER
LIMBO TRASHING
KEES BIET

HET IDYLLISCHE VELDJE
Het Idyllische Veldje is een bosparadijs vol ambacht, creativiteit en de betere dingen des levens. Met als middelpunt de nieuwe Tramontana, een tien meter hoge pleintent, die in bouw en gebruik volledig klimaatneutraal is. Dat betekent bijvoorbeeld een vloer van duurzaam larikshout en een wirwar van stormparaplu’s voor groene stroom - maximaal comfort met minimale impact op de idylle. In en rond de Tramontana doe je aan yoga, hoep je hoela en geef je ’s middags op de keukentrap van de Speaker’s Corner de spreekbeurt van je leven. Voor mensen zonder tekst zijn er de braingames van het FC Donders Instituut of de mobiele ateliers van Los Conejos Bravos, waar je je hart laat spreken met staal, keramiek, hout, textiel en liefde. ’s Avonds strijken hier de Driving Decks neer, maar tot die tijd verwennen Daily DJ’s als Nelson & Djosa en Kaliman je met wereldplaten uit alle windstreken. En da’s een prima soundtrack voor een kapbeurt of hoofdmassage bij Haren Majesteit of een verse maaltijd van het Terra Cotta Sjamanenvuur, een zelfgeoogste salade uit de tuin van Garden Mania of een restgroentesoepje van Zero Waste Cuisine. Voor deze idylle neem je uitgebreid de tijd.

Het muziekprogramma is nog niet compleet: binnenkort volgen meer bevestigingen. Op www.downtherabbithole.nl is een uitgebreide omschrijving van bovenstaande acts te vinden.

Eerder werd al bekend dat o.a. Damien Rice, The War on Drugs, Iggy Pop, Róisín Murphy, FKA twigs, Alabama Shakes, The Gaslamp Killer Experience, Max Richter en Motorpsycho naar Beuningen afreizen. 

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?