Periscopista grote winnaar Rabbit Hole Grand Prix

Op haar eigen eiland in het meer ziet, hoort en volgt Periscopista nieuwsgierig alles wat aan wal gebeurt.

arrow down

09.05.2016

Periscopista grote winnaar Rabbit Hole Grand Prix

Haar voelsprieten komen tot in de verste uithoeken van Down The Rabbit Hole en leggen vast wie losgaat - steelse blikken en oren op steeltjes, die soms heel ergens anders belanden dan je zou verwachten. Na zonsondergang zijn de rollen omgedraaid en toont Periscopista haar echte gezicht. Haar ogen lichten op terwijl ze jou je ware zelf laat zien, in een hemelhoge fast-forward flashback naar dagen van goud. Maar andersom net zo goed, want de hooggevoelig interactieve Periscopista laat zich ’s nachts ook graag in real-time betoveren en besturen door jouw kunst en vliegwerk op de oevers. Gezien? Geloven!

Periscopista is de grootse winnaar van de Rabbit Hole Grand Prix, waarbij we op zoek gingen naar het beste idee voor een interactief en duurzaam publieksproject op Down The Rabbit Hole 2016. En da’s niet zomaar een pot met goud, maar vooral een gezond budget waarmee de meest creatieve makers hun project ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren. Na beoordeling van ruim 150 inzendingen en tien pitches werden kunstenaar Thijs Biersteker i.s.m. het team van Amp.Amsterdam als absolute winnaars aangewezen. See you at Down The Rabbit Hole, Periscopista!
 
De Rabbit Hole Grand Prix is powered by Topicus. Nieuwsgierig geworden maar niet op Down The Rabbit Hole? Tijdens DTRH kun je de belevenissen van Periscopista volgen via een livestream op www.periscopista.com Volg Periscopista ook op Instagram en Twitter.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?