Emeli Sandé naar Amsterdam

Op 29 maart komt de Schotse singer-songwriter Emeli Sandé naar de Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live). De tour staat in het teken van haar onlangs verschenen album ‘Long Live The Angels’. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start vrijdag 25 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

arrow down

21.11.2016

Emeli Sandé naar Amsterdam

Op 29 maart komt de Schotse singer-songwriter Emeli Sandé naar de Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live).  De tour staat in het teken van haar onlangs verschenen album ‘Long Live The Angels’. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start vrijdag 25 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

De aankondiging van de Europese tour volgt de release van Emeli Sandé’s langverwachte tweede studio album op 11 november. ‘Long Live The Angels’ is een betoverende reis door de successen en tragedies van de laatste vier jaar uit het bijzondere leven van Emeli Sandé. Het album is triomfantelijk van toon en gedurfd in zijn ambitie; de nummers zijn doorspekt met een uitgesproken gevoel van vrijheid en zelfontdekking. ‘Long Live The Angels’ werd opgenomen in New York, Los Angeles, Londen en Oxford en is beschikbaar in een standaardversie met 15 tracks en een Deluxe versie met 18 tracks. De plaat slaagt erin om zowel de artiest als haar publiek achter te laten met een lading energie en een euforisch gevoel.

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?