Line-up Epic Metal Fest compleet met toevoeging Sepultura

Met de bevestiging van de Braziliaanse metaltitanen Sepultura is de line-up van Epic Metal Fest compleet. Vorige maand werden ook de Zweedse progressieve death metalband Scar Symmetry en groove metalband Dagoba aan het programma toegevoegd.

arrow down

12.08.2015

Line-up Epic Metal Fest compleet met toevoeging Sepultura

Met de bevestiging van de Braziliaanse metaltitanen Sepultura is de line-up van Epic Metal Fest compleet. Vorige maand werden ook de Zweedse progressieve death metalband Scar Symmetry en groove metalband Dagoba aan het programma toegevoegd. Epic Metal Fest is een gloednieuw festival dat op zondag 22 november wordt georganiseerd door de Nederlandse symfonische metalband Epica. Eerder waren Epica, Eluveitie (CH), Fear Factory (US), Moonspell (PT), Delain (NL) en Periphery (US) al aangekondigd.

Sepultura viert op Epic Metal Fest zijn dertigste verjaardag met een bijzondere ‘greatest hits’-set, die als onderdeel van haar huidige ‘30th Anniversary Tour’ een muzikale dwarsdoorsnede geeft van de turbulente geschiedenis van deze sympathieke band. Ook Fear Factory geeft een bijzondere show op het festival, namelijk een integrale uitvoering van haar in 1995 uitgebrachte (tweede) album Demanufacture - een mijlpaal in de geschiedenis van de industrial metal.

Gitarist-vocalist Mark Jansen van Epica is erg in zijn nopjes met het programma: “Ik denk dat we met deze line-up een goede mix van stijlen bieden met als rode draad de hoge kwaliteit van de bands, zeker gezien de lage ticketprijs. Dat Sepultura en Fear Factory beiden speciale shows komen doen is voor ons slagroom op de taart.”

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?