Faithless op 13 december naar Ziggo Dome

Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur.

arrow down

31.07.2015

Faithless op 13 december naar Ziggo Dome

Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam.  De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus  om 10.00 uur.

Het is in 2015 twintig jaar geleden dat de Britse dance-formatie haar eerste hits scoorde. En dat wordt gevierd met een nieuwe plaat en grootse tour! Begin juli lieten charismatische rapper/zanger Maxi Jazz en multi-instrumentalist Sister Bliss Eindhoven nog trillen op z’n grondvesten. En dit najaar komt Faithless 2.0 nog een keer knallen in Nederland!

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?