Joe Bonamassa op 29 april 2017 voor uniek concert naar Ziggo Dome

Op zaterdag 29 april 2017 komt de Amerikaanse bluesgitarist Joe Bonamassa naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een concert. De voorverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 30 september om 10:00 uur.

arrow down

26.09.2016

Joe Bonamassa op 29 april 2017 voor uniek concert naar Ziggo Dome

Op zaterdag 29 april 2017 komt de Amerikaanse bluesgitarist Joe Bonamassa naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een concert. De voorverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 30 september om 09:00 uur.

Joe Bonamassa staat bekend als één van´s werelds grootste gitaarhelden. Hij was pas vier jaar oud toen hij gefascineerd raakte door het gitaargeluid van Stevie Ray Vaughan, en op zijn twaalfde verzorgde hij al het voorprogramma van B.B.King. Vanaf dat moment heeft de energieke muzikant de schijnwerpers nooit verlaten. Met zijn dertiende studioalbum ‘Driving Towards The Daylight’ weet hij de blues naar het grote publiek te brengen. Het album bereikte de Top 2 van de UK charts en deed het ook goed in de Nederlandse hitlijsten.

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?