Kaartverkoop Nick Cave op naam

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest worden de kaarten voor de Nick Cave concerten uitsluitend op naam verkocht.

arrow down

13.05.2015

Kaartverkoop Nick Cave op naam

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest worden de kaarten voor de Nick Cave concerten uitsluitend op naam verkocht.

Dat betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken.

Zorg er voor dat je bij het kopen van de kaarten ook de namen bij de hand hebt van de mensen met wie je naar het concert gaat. Dat moeten de namen zijn zoals ze op het identiteitsbewijs staan.

Waar kan ik tickets voor Nick Cave bestellen?
Tickets zijn alleen online te koop via de website van www.ticketmaster.nl

Hoeveel tickets kan ik maximaal bestellen voor Nick Cave?
Er kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld. Let er op dat je tijdens het bestelproces voor alle tickets aan moet geven welke namen op de tickets moeten komen.  

Wat moet ik doen als ik nog niet weet wie er mee gaat naar het concert?
Dan kan je helaas nog geen tickets bestellen. Je moet tijdens het bestellen alle namen invullen van de personen die uiteindelijk het concert zullen bezoeken. 

Waarom zijn de tickets voor Nick Cave op naam?
Op uitdrukkelijk verzoek van Nick Cave worden de tickets op naam verkocht. De band en de organisatie van het concert beogen hiermee alle ongewenste tussenhandel te voorkomen.  

Moet ik mijn roepnaam of mijn naam zoals vermeld op mijn legitimatie invullen?
Vul de naam in zoals deze ook op je legitimatie staat. Neem je legitimatie ook mee naar het concert, want bij de ingang word je legitimatie namelijk gecontroleerd. 

Moet ik mijn legitimatie meenemen naar het concert?
Jazeker, want bij de ingang worden je legitimatie én ticket gecontroleerd. 

Waarom kan ik geen e-tickets bestellen voor Nick Cave?
Op dit moment is het technisch nog niet mogelijk om de naam per bezoeker op een e-ticket te vermelden. Daarom worden alle tickets per post verzonden. 

Wanneer worden de tickets voor Nick Cave verzonden?
De tickets worden 14 dagen voor het concert verzonden. Uiterlijk 7 dagen voor de show moet je de tickets in huis hebben.

Als je de tickets 7 dagen voor het concert nog niet hebt ontvangen, neem dan online contact op met Ticketmaster of bel de infolijn: 0900 - 300 1255 (€ 1,- per gesprek).

Kan ik de naam op een ticket laten wijzigen?
Dit is helaas niet mogelijk. 

Kan ik tickets van iemand overnemen (bijv. via Marktplaats)?
Nee, de tickets staan op naam. Bij de ingang wordt de naam op het ticket en je legitimatie gecontroleerd. Als deze niet overeenkomen dan kan het World Forum Theater je geen toegang geven tot het concert. 

Ik heb een spelfout gemaakt, kan ik dit nog aanpassen?
Als je een spelfout hebt gemaakt in de naam van één van de bezoekers, neem dan online contact op met Ticketmaster of bel de infolijn: 0900 - 300 1255 (€ 1,- per gesprek). 

Waar kan ik me melden als ik een vraag heb over dit concert en de kaartverkoop?
Lees alsjeblieft eerst bovenstaande vragen en antwoorden. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Ticketmaster via het online contactformulier of bel de infolijn 0900-300 1255 (€ 1,- per gesprek). Let op: Ticketmaster is op Hemelvaartsdag gesloten, op vrijdag 15 mei zijn zij wel bereikbaar.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?