Vierentwintigste editie Lowlands goed verlopen

Op dit moment sluit de Amerikaanse band LCD Soundsystem het hoofdpodium van Lowlands af. Het festival kende vele hoogtepunten waaronder bands als Muse, Anderson .Paak en Ry X maar bijvoorbeeld ook cabaretier Hans Teeuwen die voor een volle Alpha speelde. Er zijn 53.751 van de 55.000 beschikbare tickets verkocht. De voorverkoop voor de vijfentwintigste editie van Lowlands is vanochtend van start gegaan met een speciale jubileumactie waarbij bezoekers t/m 30 september €25,- korting op hun ticket krijgen. Lowlands 2017 vindt plaats van 18 t/m 20 augustus.

arrow down

21.08.2016

Vierentwintigste editie Lowlands goed verlopen

Op dit moment sluit de Amerikaanse band LCD Soundsystem het hoofdpodium van Lowlands af. Het festival kende vele hoogtepunten waaronder bands als Muse, Anderson .Paak en Ry X maar bijvoorbeeld ook cabaretier Hans Teeuwen die voor een volle Alpha speelde.

Er zijn 53.751 van de 55.000 beschikbare tickets verkocht. De voorverkoop voor de vijfentwintigste editie van Lowlands is vanochtend van start gegaan met een speciale jubileumactie waarbij bezoekers t/m 30 september €25,- korting op hun ticket krijgen. Lowlands 2017 vindt plaats van 18 t/m 20 augustus.

 

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?