De Verleiders naar Lowlands

Vandaag wordt bekend dat theaterinitiatief DE VERLEIDERS met het stuk 'Door De Bank Genomen' naar Lowlands komt.

arrow down

26.03.2015

De Verleiders met theaterstuk 'Door de bank genomen' naar Lowlands

Vandaag wordt bekend dat theaterinitiatief DE VERLEIDERS met het stuk 'Door De Bank Genomen' naar Lowlands komt.

Hun vandaag voor Lowlands aangekondigde voorstelling ‘Door De Bank Genomen’ stelt de moraal aan de top van het bankwezen aan de kaak. Dat slangennest van graaicultuur en zelfverrijking, zoals de recente loonsverhoging die de top van ABN Amro en ING zichzelf toekende, onder een storm van publieke woede en maatschappelijk protest.

En dat niet alleen, DE VERLEIDERS laten in ‘Door De Bank Genomen’ middels sketches en monologen ook zien hoe niet de overheid maar de financiële wereld in onze maatschappij aan de touwtjes trekt.  En dat dat levensgevaarlijk is. En dat daar wat aan gedaan moet worden.
 
Niet voor niets is George van Houts, mede door de heftige publieksreacties op het stuk, afgelopen januari samen met klokkenluiders Ad Broere en Luuk de Waal Malefijt een burgerinitiatief begonnen. ‘Ons Geld’ ziet geldcreatie door private banken als veroorzaker van de economische crisis en wil die kwestie op de agenda van de Tweede Kamer krijgen, iets dat krachtens de kieswet verzekerd is bij 40.000 ondertekenaars. Dit aantal is allang bereikt, maar in dit geval is meer wel beter dus steun jezelf, steun Ons Geld en teken vandaag nog op  www.burgerinitiatiefonsgeld.nu.
           
> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?