Serious Request 2014

Ook dit jaar steunen wij Serious Request door geld in te zamelen bij onze concerten.

arrow down
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de mailings van Mojo

MOJO verstuurt ook mailings gericht op jouw favoriete genre. Meld je aan voor:
Selecteer een optie
* Verplicht

Serious Request 2014

Ook dit jaar steunen wij Serious Request door geld in te zamelen bij onze concerten. 

Nu het buiten weer vroeger donker wordt en de Kerst dichterbij komt, tellen we ook de nachtjes tot 3FMs Serious Request. Net als voorgaande jaren zamelen we bij onze concerten geld in voor Serious Request. Bij de shows die plaatsvinden in november wordt bij de uitloop gecollecteerd door onze lieve vrijwilligers. Jouw bijdrage is van harte welkom!

Dit jaar vraagt Serious Request aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt: vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. “Het is ons er veel aan gelegen om zoveel mogelijk van deze meisjes en vrouwen uitzicht op een toekomst te bieden, hun kracht te laten hervinden en om het probleem van seksueel geweld tijdens oorlog en conflicten aan te kaarten", zegt Eric Corton, 3FM-DJ en ambassadeur van het Rode Kruis.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?