Mumford & Sons in Ziggo Dome

Met veel genoegen maakt Mumford & Sons de details bekend van hun terugkeer naar de Europese podia volgend jaar, met dertiende bevestigde live-data in de lente. Als onderdeel van deze tour treedt de band op 23 mei op in Ziggo Dome Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande dinsdag om 10.00 uur.

arrow down

30.10.2015

Mumford & Sons in Ziggo Dome

Met veel genoegen maakt Mumford & Sons de details bekend van hun terugkeer naar de Europese podia volgend jaar, met  dertiende bevestigde live-data in de lente. Als onderdeel van deze tour treedt de band op 23 mei op in Ziggo Dome Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande dinsdag om 10.00 uur.

Afgelopen zomer wist Mumford & Sons een heet Goffertpark te overrompelen met hun prachtige songs en intelligente teksten. Aan hun typische geluid met folk-ingrediënten zoals een contrabas, mandoline en banjo voegt de band op hun laatste album 'Wilder Mind' een bak gitaren toe. Inhaken, meebrullen- en stampen met hits als 'Little Lion Man', 'Lover of the Light' en 'The Wolf'.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?