Muse op 9 maart 2016 naar Amsterdamse Ziggo Dome in het kader van hun Drones World Tour

Op woensdag 9 maart zal Muse de Amsterdamse Ziggo Dome aandoen voor een concert. Al eerder kondigde de band de eerste data van hun uitgebreide wereldtournee aan.

arrow down

17.09.2015

Muse op 9 maart 2016 naar Amsterdamse Ziggo Dome in het kader van hun Drones World Tour

Op woensdag 9 maart zal Muse de Amsterdamse Ziggo Dome aandoen voor een concert. Al eerder kondigde de band de eerste data van hun uitgebreide wereldtournee aan. Deze Drones World Tour volgt in het kader van het wereldwijde nummer 1 album Drones. Kaarten voor het concert in de Ziggo Dome gaan aanstaande dinsdag 22 september om 10 uur in de voorverkoop.

Jaar na naar sleept Muse awards binnen voor beste live-act en niet alleen omdat de band steevast retestrak speelt. Shows van de alternatieve spacerockband staan garant voor een over-the-top visueel spektakel. Tijdens de 'Drones World Tour' neemt Muse een 360 graden podium mee, waarbij de band in het midden van de zaal staat. Ongetwijfeld een sensationele show!

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?