Extra concert Nightwish

Op vrijdag 20 november geeft de Finse symfonische power metal band Nightwish een extra concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert is, net als het concert op 19 november, onderdeel van de ‘Endless Forms Most Beautiful Tour’.

arrow down

21.04.2015

Extra concert Nightwish

Op vrijdag 20 november geeft de Finse symfonische power metal band Nightwish een extra concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert is, net als het concert op 19 november, onderdeel van de ‘Endless Forms Most Beautiful Tour’. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag 24 april om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Het eerste optreden in Nederland na ruim drie en half jaar afwezigheid. Sinds vorig jaar is Nederlands trots Floor Jansen de nieuwe frontvrouw van de Finse symfonische power metal band. Een thuiswedstrijd dus voor de ex-After Forever zangeres!

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?