PITCH kondigt 10 nieuwe namen aan voor PITCH 2016

Soulwax, Lunice, DJ Tennis en Jungle by Night ook op PITCH dit jaar

arrow down

31.03.2016

PITCH kondigt 10 nieuwe namen aan voor PITCH 2016

Soulwax, Lunice, DJ Tennis en Jungle by Night ook op PITCH dit jaar

Op 1 en 2 juli vindt dit jaar de zesde editie van PITCH festival plaats op het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Gisteren werden tijdens de uitzending van 3voor12radio maar liefst 10 nieuwe namen voor PITCH 2016 aangekondigd. Onder andere Soulwax, Lunice, DJ Tennis en Jungle By Night schitteren op het festival dit jaar.

Op de zes verschillende podia van PITCH (De Gashouder, de Westertent , de Westerunie, Thump presents: Transformatorhuis, het Westergasterras en Kaap) zijn ook dit jaar de smaakmakers op het gebied van dance, beats, electronisch en crossover weer te vinden. Vorige maand werden acts als Santigold, DJ Shadow (live), Grimes, Skepta en Anderson .Paak & The Free Nationals reeds aangekondigd. PITCH voegt nu 10 namen aan de line up toe. Later zullen nog meer namen bekend gemaakt worden.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?