Radiohead voor twee concerten naar Heineken Music Hall in Amsterdam

Op maandag 3 oktober keert de multi-platina-rockband terug naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome. De show is onderdeel van het Europese deel van hun 10e wereldtournee. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start aanstaande vrijdag 11 maart om 09.00 uur via Ticketmaster.

arrow down

14.03.2016

Radiohead voor twee concerten naar Heineken Music Hall in Amsterdam

Op 20 en 21 mei komt Radiohead naar Nederland voor twee concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is voor de band de kickoff van een serie concerten die hun hele concertreeks - inclusief reeds aangekondigde festivals - voor 2016 compleet maakt. Kaarten voor deze concerten worden uitsluitend op naam verkocht. De voorverkoop start aanstaande vrijdag 18 maart om 10 uur.

De origineelste rockgroep ter wereld zoekt altijd het spanningsveld op tussen popmuziek en avantgarde. De groep rond Thom Yorke behoort tot dat zeldzame ras van artiesten van wie geen twee albums hetzelfde zijn of klinken. Maar niet alleen met hun geniale en vernieuwende albums weet Radiohead indruk te maken. Live staan er vijf meesters op het podium, die afwisselend kille en warme, intieme klanken en een fantastische lichtshow over het publiek uitstorten.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?