Selena Gomez dinsdag 18 oktober naar Ziggo Dome

Multi-platina zangeres en actrice Selena Gomez heeft vandaag aangekondigd dat ze dit najaar met haar Wereldtournee de Revival Tour naar Europa komt.

arrow down

25.04.2016

Selena Gomez dinsdag 18 oktober naar Ziggo Dome

Multi-platina zangeres en actrice Selena Gomez heeft vandaag aangekondigd dat ze dit najaar met haar Wereldtournee de Revival Tour naar Europa komt. Op 10 oktober begint ze haar Europese deel van de Revival tour in Finland in de Hartwall Arena om vervolgens langs 20 Europese steden af te reizen met op dinsdag 18 oktober een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 9.00 uur via ticketmaster.nl

Yes, Miss Gomez komt met haar Revival Tour de oceaan over! De superster gaat langs twintig Europese steden en komt tijdens de Europese leg van haar tournee ook naar Amsterdam. “I’ve put my heart into making this tour something very special. I cannot wait to travel through Europe and see everyone!”, aldus de superster.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?