Symphonica in Rosso met Marco Borsato

Marco Borsato zit dit jaar 25 jaar in het vak en dat mag groots gevierd worden.

arrow down

23.03.2015

Symphonica in Rosso met Marco Borsato

Marco Borsato zit dit jaar 25 jaar in het vak en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso het Gelredome stadion keer op keer op zijn grondvesten liet trillen, is het na artiesten als o.a. Lionel Richie, Diana Ross, Doe Maar en Anouk opnieuw Marco Borsato die dit prestigieuze muziekspektakel op zijn naam schrijft. Het evenement vindt dit keer plaats op 23 en 24 oktober a.s. in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start op donderdag 26 maart a.s. om 10.00 uur.

De eerste gastartiest van Symphonica in Rosso 2015 is ook bekend. Niet minder dan de Italiaanse zanger Zucchero komt naar deze bijzondere editie. Zucchero is onder meer bekend van de songs Senza una Donna, Diamante en Il Volo. Ook Zucchero viert een jubileum, het is maar liefst 30 jaar geleden dat hij doorbrak met de hit Donna.

Borsato: “Veel van de mensen die in 2006 Symphonica in Rosso hebben bezocht, gaven aan dat ze dit spektakel nog een keer mee wilden maken. Ik ben ongelofelijk blij dat het publiek blijkbaar net zo genoten heeft van deze spannende shows als ik en ik kijk uit naar deze nieuwe editie! Ik wil iedereen de kans bieden om Symphonica in Rosso te beleven daarom gaan er dan ook meteen twee shows in de verkoop. Dat mijn jeugdidool Zucchero komt om met mij te zingen is een enorme eer!”

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?