So What's Next? 2016 in aantocht

Timetable voor zaterdag 5 en zondag 6 november bekend. Over minder dan vier weken - op zaterdag 5 en zondag 6 november - verandert Eindhoven een weekend lang in jazz capital of the world. In plaats van één dag is het festival dit jaar voor het eerst verdeeld over twee bomvolle dagen. Met meer dan 35 optredens van internationale en nationale acts in Muziekgebouw Eindhoven en op zeven locaties in het centrum, neemt So What's Next? de stad over.

arrow down

11.10.2016

SO WHAT’S NEXT? 2016 in aantocht

Timetable voor zaterdag 5 en zondag 6 november bekend.

Over minder dan vier weken -  op zaterdag 5 en zondag 6 november -  verandert Eindhoven een weekend lang in jazz capital of the world. In plaats van één dag is het festival dit jaar voor het eerst verdeeld over twee bomvolle dagen. Met meer dan 35 optredens van internationale en nationale acts in Muziekgebouw Eindhoven en op zeven locaties in het centrum, neemt So What's Next? de stad over.

Zaterdag 5 en zondag 6 november vindt alweer de vierde editie van SO WHAT'S NEXT plaats. Een festival dat gepresenteerd wordt door het Muziekgebouw Eindhoven en North Sea Jazz Festival. De focus ligt op nieuwe, succesvolle, jonge jazzartiesten op het grensvlak van diverse genres.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?