The Prodigy naar Ziggo Dome met special guest: Public Enemy

Na een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall afgelopen april en met een optreden in het vooruitzicht op WE ARE ELECTRIC aankomend weekend, kondigt The Prodigy hun terugkeer naar ons land aan. Op 18 november staan de Britse electropunkers samen met special guest Public Enemy in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 18 juni om 10 uur.

arrow down

15.06.2015

The Prodigy naar Ziggo Dome met special guest: Public Enemy

Na een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall afgelopen april en met een optreden in het vooruitzicht op WE ARE ELECTRIC aankomend weekend, kondigt The Prodigy hun terugkeer naar ons land aan.  Op 18 november staan de Britse electropunkers samen met special guest Public Enemy in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 18 juni om 10 uur.

Deze dancepioniers slaan met hun mix van techno, acid, breakbeat en punk al ruim twintig jaar een stevige brug tussen rock en dance. Een optreden van de The Prodigy barst dan ook altijd uit zijn voegen van de energie.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?