The Sessions A Live re-staging of The Beatles at Abbey Road Studios in Ziggo Dome

Op zondag 17 april verandert de Ziggo Dome eenmalig in de Abbey Road Studios. Tijdens THE SESSIONS - a LIVE re-staging of the Beatles at Abbey Road Studios krijgt het publiek de unieke kans om als een vlieg op de muur aanwezig te zijn bij de beroemdste plaatopnames aller tijden.

arrow down

06.10.2015

The Sessions A Live re-staging of The Beatles at Abbey Road Studios in Ziggo Dome

Op zondag 17 april verandert de Ziggo Dome eenmalig in de Abbey Road Studios. Tijdens THE SESSIONS - a LIVE re-staging of the Beatles at Abbey Road Studios krijgt het publiek de unieke kans om als een vlieg op de muur aanwezig te zijn bij de beroemdste plaatopnames aller tijden. De historische opnamesessies van The Beatles worden in de Ziggo Dome opnieuw uitgevoerd, in een gestileerd decor met een replica van Abbey Road's wereldberoemde Studio Twee. De show neemt het publiek mee op een adembenemende reis door opnamecarrière van The Beatles vanaf 1962 tot 1969. De kaartverkoop voor THE SESSIONS start op vrijdag 9 oktober om 10.00 uur.

Hoe zou het zijn om mee te kijken bij de albumopnames van The Beatles? THE SESSIONS - a LIVE re-staging of the Beatles at Abbey Road Studios is een adembenemende reis door de opnamecarrière van The Beatles vanaf 1962 tot 1969. Van de eerste recordings als 'Please, Please Me' tot de laatste knip in 'The End.' In Ziggo Dome wordt Abbey Road Studio Twee tot in detail nagebouwd. Geluidschotten, microfoons en standaards en muziekinstrumenten uit die periode, allemaal precies zo geplaatst als in de originele opnamestudio. “Een muzikale documentaire die het publiek een eerlijke, respectvolle en precieze reconstructie geeft van hoe muziekgeschiedenis werd geschreven.”, aldus uitvoerend producent Stig Edgren.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?