Twenty One Pilots naar Heineken Music Hall

Het Amerikaanse duo Twenty One Pilots heeft vandaag aangekondigd dat ze met hun EMØTIØNAL RØADSHØW naar Europa komen. De wereldtournee brengt de band, na optredens in Mexico en Rusland, langs maar liefst 15 Europese steden met op 15 november een concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 13 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.

arrow down

09.05.2016

Twenty One Pilots naar Heineken Music Hall

Het Amerikaanse duo Twenty One Pilots heeft vandaag aangekondigd dat ze met hun EMØTIØNAL RØADSHØW naar Europa komen. De wereldtournee brengt de band,  na optredens in Mexico en Rusland, langs maar liefst 15 Europese steden met op 15 november een concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam.  De kaartverkoop start vrijdag 13 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.

Rolling Stone noemde Twenty One Pilots al de grootste nieuwe band van afgelopen jaar met hun hit ‘Stressed Out’ en de een na de andere uitverkochte show. Nu zijn Tyler Joseph en Josh Dun klaar voor een wereldtournee die ze naar Mexico, Rusland en (natuurlijk) ook Nederland brengt! De EMØTIØNAL RØADSHØW is de opvolger van de BLURRYFACE TOUR en belooft een energieke, supercØØle live-ervaring.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?