Volbeat op 5 september naar Strijp-S in Eindhoven

De Deense metalband Volbeat speelt op dinsdag 5 september een concert in de openlucht op Strijp-S in Eindhoven. Het viertal staat bekend om hun mix van heavy metal en rockabilly. Eerder deze maand speelde Volbeat een uitverkochte show in de Ziggo Dome als onderdeel van hun Europese tournee Seal the Deal & Let's Boogie. De kaartverkoop voor het concert op Strijp-S start aanstaande vrijdag 2 december om 10.00 uur via Ticketmaster.

arrow down

29.11.2016

Volbeat op 5 september naar Strijp-S in Eindhoven

De Deense metalband Volbeat speelt op dinsdag 5 september een concert in de openlucht op Strijp-S in Eindhoven. Het viertal staat bekend om hun mix van heavy metal en rockabilly. Eerder deze maand speelde Volbeat een uitverkochte show in de Ziggo Dome als onderdeel van hun Europese tournee Seal the Deal & Let's Boogie. De kaartverkoop voor het concert op Strijp-S start aanstaande donderdag 1 december om 10.00 uur via Ticketmaster.

Het belooft een avond vol rock 'n roll en zwaar gitaarwerk te worden. Een optreden van de immens populaire Deense formatie staat garant voor een spectaculaire live-show vol stevige gitaarriffs en een hoog meezinggehalte. Eerder deze maand bewees de band dit nogmaals door een uitverkochte Ziggo Dome op de grondvesten te laten trillen.

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?