Boys Noize en meer nieuwe acts voor WE ARE ELECTRIC Klokgebouw

Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor WE ARE ELECTRIC. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en AFRIKABOOMNADA sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval. Early Bird tickets waren in rap tempo uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

arrow down

21.09.2016

Boys Noize en meer nieuwe acts voor WE ARE ELECTRIC Klokgebouw

Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor WE ARE ELECTRIC. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en AFRIKABOOMNADA sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven.  Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval. Early Bird tickets waren in rap tempo uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.    

12 november is de datum, 20:00 tot 7:00 zijn de tijden en het recept blijft vertrouwd. 4 hallen: twee kneiters van mainstages, een intieme zaal met clubfeel, en een chillout waar relaxen en quality food centraal staat. It's going to be a banger!

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?