Programma voor WE ARE ELECTRIC compleet!

De twaalf laatste acts zijn toegevoegd aan het programma: Bart Skils, Boris Werner, Gomes, Doppelgang, EINDBAAS collective feat. Monodeer & Man of Mega, 030303, Pamb & Harsh, Boomshakalak Soundsystem, Kaliman (Disco Horizontes), Lola, Lucky Done Gone en Dr. Robinson.

arrow down

05.06.2015

Programma WE ARE ELECTRIC compleet!

De twaalf laatste acts zijn toegevoegd aan het programma: Bart Skils, Boris Werner, Gomes, Doppelgang, EINDBAAS collective feat. Monodeer & Man of Mega, 030303, Pamb & Harsh, Boomshakalak Soundsystem, Kaliman (Disco Horizontes), Lola, Lucky Done Gone en Dr. Robinson. Zaterdagtickets nog verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

Met de bevestiging van maar liefst twaalf nieuwe acts is het programma van de eerste editie van het crossover dance evenement WE ARE ELECTRIC- Wild Weekend of Electronic Wonders helemaal compleet.  Bart Skils, Boris Werner, Gomes, Doppelgang, EINDBAAS collective feat. Monodeer & Man of Mega, 030303, Pamb & Harsh, Boomshakalak Soundsystem, Kaliman (Disco Horizontes), Lola, Lucky Done Gone en Dr. Robinson zijn de laatste toevoegingen aan de line-up.

Meer dan zestig (inter)nationale elektronische acts zullen het publiek op zes podia, gelegen op een prachtige festivallocatie aan een groot meer aan de rand van het bos, tijdens het langste weekend van het jaar in vervoering brengen. Deze eerste buiteneditie (die náást de bestaande edities in het Klokgebouw komt) begint vrijdag 19 juni op drie van de zes area’s. Op zaterdag 20 juni betoveren (inter)nationale elektronische acts en DJ’s op alle de podia het publiek met ijzersterke live-performances en indrukwekkende shows. Een samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts -van drum ‘n’ bass tot electro en van trap door naar house en techno.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?