We zijn live!

Onze website is vernieuwd en daar zijn we blij mee.

arrow down

29.04.2014

We zijn live!

Hoi, wij zijn Mojo Concerts. Misschien heb je ons in de afgelopen jaren leren kennen als Live Nation, of ben je ons een beetje uit het oog verloren. Maar we zijn nog steeds one-and-the-same: de grootste concertpromotor van Nederland. Jaarlijks organiseren we zo’n 200 concerten waar we ruim één miljoen fans op mogen verwelkomen. Dat doen we al sinds 1969 met veel passie en plezier!

Op onze vernieuwde website vind je alle informatie over onze concerten, festivals en evenementen. Maar ook kom je meer te weten over ons bedrijf en de mensen hierachter. Onder Over Mojo ga je backstage bij Mojo Concerts. Via Concerten & evenementen vind je onze etalage met daarin al onze live belevenissen.

We zijn trots op onze prachtige nieuwe website, die is ontwikkeld door het getalenteerde team bij Tam Tam. En we hopen dat jij ons enthousiasme deelt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?