Win 2 kaarten voor een comedy show!

Maak kans op 2 kaarten voor één van de uitverkochte shows van Ricky Gervais.

arrow down

09.05.2017

Winnen!

Maak kans op 2 kaarten voor één van de uitverkochte shows van Ricky Gervais.

De twee shows op 8 en 9 september van Ricky Gervais zijn al geruime tijd stijf uitverkocht, maar wij geven voor beide shows de allerlaatste 2 kaartjes weg!

Je zou hem inmiddels wel koning van de comedy kunnen noemen: Ricky Gervais. Hij werd bekend als David Brent, de manager uit de Britse comedyserie The Office, werkte daarna aan verschillende tv-shows en tourde met eigen liveshows over de wereld. Zijn grappen worden vaak als pijnlijk, gênant en confronterend gekenmerkt en daarmee zegt hij juist zo vaak, wat niemand hardop durft te zeggen: "There's nothing funnier than real life".

Wat moet je doen om te winnen?

Onlangs heeft Ricky Gervais het personage David Brent weer nieuw leven ingeblazen. Weet jij de titel van deze film?

Mail het juiste antwoord woensdag 17 mei voor 12.00u naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken we jou dan blij met een 2 kaarten voor Ricky Gervais! Vergeet niet te vermelden welke showdatum jouw voorkeur heeft. Wie weet maken wij jou blij met deze prijs! 

Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Comedynieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?