Maak kans op twee kaarten voor Fleet Foxes

Fleet Foxes komt op 15 november naar TivoliVredenburg. Jij kunt 2 gastenlijstplekken winnen voor deze show!

arrow down

30.06.2017

Win 2 gastenlijstplekken voor Fleet Foxes

Maak kans op twee gastenlijstplekken voor de show van Fleet Foxes in TivoliVredenburg op 15 november!

"Hun fijnzinnige, harmonische folkpop in de lijn van CSNY en Simon & Garfunkel voorzag in de grootste tent tot op de heuvels erbuiten in een van de hoofdingrediënten van het fenomeen festivalgevoel: saamhorigheid." Aldus Trouw

De Amerikaanse indiefolkband Fleet Foxes leek een tijdje van de radar verdwenen, maar half juni was daar ineens hun nieuwe album Crack-Up, de opvolger van Helplessness Blues (2011). In deze tijden van hapslikwegpop heeft de band het aangedurfd het diepe in te duiken: Crack-Up is een complexe plaat geworden die zijn geheimen pas na vele keren luisteren prijsgeeft. Sommige nummers, zoals de single Fool’s Errand, sluiten naadloos aan bij Fleet Foxes’ oudere werk, maar er zijn ook veel lange, gelaagde songs die je meenemen naar nieuwe muzikale verten. Wat gebleven is: de fraaie samenzang!

Wat moet je doen om te winnen?

Fleet Foxes stond afgelopen weekend op Down The Rabbit Hole. Weet jij met welke song Fleet Foxes de set heeft afgesloten?

Mail je antwoord vóór woensdag 5 juli 10.00u naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken we jou dan blij met deze kaarten! 

Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Club nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?