Maak kans op twee kaarten voor Rob Zombie!

Rob Zombie komt op 13 juni naar Paradiso. Jij kunt 2 gastenlijstplekken winnen voor deze show!

arrow down

26.04.2017

Win 2 gastenlijstplekken voor Rob Zombie

Maak kans op twee gastenlijstplekken voor de show van Rob Zombie!

Robert Cummings bracht tot 1998 muziek uit met zijn succesvolle band White Zombie, maar na die tijd vond de muzikant en filmregisseur het tijd om solo te gaan. Rob Zombie was geboren, en en ook met die band gaat het niet onverdienstelijk. Er kwam direct samenwerking met Alice Cooper en de industrial metal die Zombie maakt viel in de smaak. Ook bijna twintig jaar later is dat nog het geval voor de rock ’n roll-grootmeester, die alle grote (metal)festivals ondertussen van binnen en buiten gezien heeft. Elk van zijn zes studioalbums was een groot succes, waaronder dus ook 'The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser', de meest recente uitgave uit 2016. De band van Rob Zombie bestaat tegenwoordig uit gitarist John 5 (ex-Marilyn Manson), drummer Ginger Fish (beiden ex-Marilyn Manson) en bassist Piggy D.

Wat moet je doen om te winnen?

Rob Zombie is ook een gerespecteerd filmregisseur. Kun jij twee films noemen die door Rob Zombie geregisseerd zijn?

Mail je antwoord vóór woensdag 3 mei 10.00u naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken we jou dan blij met deze kaarten! Vergeet niet te melden voor welke show je graag 2 gastenlijstplekken wil ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Club nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?