Win twee kaarten voor Booka Shade in de Melkweg!

5 april staat Booka Shade in de Melkweg en jij kan daar bij zijn!

arrow down

23.02.2017

Winnen!

Win twee kaarten voor Booka Shade in de Melkweg!

Duits duo Booka Shade heeft de afgelopen twee decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd in het dance wereldje. Tracks als ‘In White Rooms’ en ‘Night Falls’ zijn in ons collectieve geheugen gegrift als iconische platen die elke club/dansvloer omtoveren tot een plek waar donkerwarme beats voor een intiem en minimalistisch sfeertje zorgen. 2017 markeert een nieuw begin voor het duo: ‘Galvany Street’, een samenwerking met Craig Walker, is het resultaat van drie jaar hard werken. Een album dat de toon zet voor meer microhouse van deze Frankfurtse veteranen!

Wat moet je doen om te winnen?

Booka Shade bracht in 2004 hun eerste album uit. Wat is de titel van dit album?

Mail je antwoord vóór woensdag 1 maart 10.00u naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken we jou dan blij met deze kaarten! Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Electronic nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?