Heb jij gewonnen?

In onze nieuwsbrieven geven we regelmatig kaarten, gastenlijstplaatsen, albums en nog veel meer weg. Meld je aan en maak ook kans op mooie prijzen!

arrow down

25.01.2017

Heb jij gewonnen?

In onze nieuwsbrieven geven we regelmatig kaarten, gastenlijstplaatsen, albums en nog veel meer weg. Meld je aan en maak ook kans op mooie prijzen!

Aanmelden voor onze nieuwsbrieven kan door hier je naam en e-mailadres achter te laten.

In onze Weekly kondigen we alle grote concerten aan en houden we je op de hoogte van al het belangrijke concertnieuws. De Club Mailing is speciaal voor muziekfreaks die nieuwe bands willen ontdekken in de kleinere zalen. Verder hebben we ook een aantal genre mailingen voor specifiek nieuws over jouw favoriete genre!

Deze week
In de Heavy mailing maak je kans op 2 vrijkaarten voor de show van Five Finger Death Punch. In de Weekly mailing maak je kans op een een Avenged Sevenfold prijzenpakket! Door de grote belangstelling voor onze prijsvragen nemen wij alleen contact op met de prijswinnaars. Dit doen wij een week na de start van de actie.

Prijswinnaars vorige week
In de laatste Weekly maakte je kans op een VIP pakket voor The Weeknd. De gelukkige winnaar is Bo Bergacker! In de Club mailing van vorige week maakte je kans op kaarten voor Klangstof, deze kaarten zijn gewonnen door Rob van der Meiden.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Elke week maak je in onze nieuwsbrieven kans op kaarten voor verschillende shows!

Bekijk onze algemene voorwaarden winacties

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?