Heb jij gewonnen?

In onze nieuwsbrieven geven we regelmatig kaarten, gastenlijstplaatsen, albums en nog veel meer weg. Meld je aan en maak ook kans op mooie prijzen!

arrow down

30.11.2016

Heb jij gewonnen?

In onze nieuwsbrieven geven we regelmatig kaarten, gastenlijstplaatsen, albums en nog veel meer weg. Meld je aan en maak ook kans op mooie prijzen!

Aanmelden voor onze nieuwsbrieven kan door hier je naam en e-mailadres achter te laten.

In onze Weekly kondigen we alle grote concerten aan en houden we je op de hoogte van al het belangrijke concertnieuws. De Club Mailing is speciaal voor muziekfreaks die nieuwe bands willen ontdekken in de kleinere zalen. Verder hebben we ook een aantal genre mailingen voor specifiek nieuws over jouw favoriete genre!

Deze week
In de clubmailing maak je kans op 2 vrijkaarten voor de show van Amy Macdonald. In de Electronic mailing maak je kans op tickets voor de show van Soulwax. In de Weekly mailing van deze week maak je kans op het nieuwe live album van De Staat! Door de grote belangstelling voor onze prijsvragen nemen wij alleen contact op met de prijswinnaars. Dit doen wij een week na de start van de actie.

Prijswinnaars vorige week
In de laatste Weekly maakte je kans op kaarten voor Drake. Deze kaarten zijn gewonnen door Lydia Boudewijns. In de Club mailing van vorige week maakte je kans op tickets voor Vitalic. Deze zijn gewonnen door Willem-Jan Liersen. 

Bekijk onze algemene voorwaarden winacties

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?