Win kaarten voor Mary J. Blige & Maxwell in de Ziggo Dome!

Doe mee en win!

arrow down

13.10.2016

Winnen!

Win kaarten voor Mary J. Blige & Maxwell in de Ziggo Dome! 

Soulzanger Maxwell is, samen met mede-oprichters D'Angelo en Erykah Badu erg belangrijk geweest voor het geluid van de neo-soulbeweging. Hij haalde zijn grootste inspiratie uit artiesten als Prince, Marvin Gaye en Stevie Wonder en maakte de meest ambitieuze R&B van zijn tijd. 

Mary J. Blige wordt ook wel de 'Queen of Hip-Hop Soul' genoemd. Nadat ze eerst als achtergrondzangeres werkt, brengt ze in 1992 haar debuutalbum 'What's the 411?' uit. Een krachtige combinatie van moderne R&B met een rauw rapgeluid, waarbij ze door de pers al de nieuwe Chaka Khan of Aretha Franklin wordt genoemd.

The King and Queen of Hip-Hop Soul staan op 25 oktober in de Ziggo Dome, en jij kan daar bij zijn!

Wat moet je doen om te winnen?

Dat is heel erg simpel: vertel ons waarom jij degene bent die naar Mary J. Blige & Maxwell moet, en wie weet ga jij 25 oktober swingend naar de Ziggo Dome!

Weet jij het antwoord? Mail deze dan vóór donderdag 20 oktober 10.00u naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken we jou dan blij met het 2 kaarten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?