Maak kans op twee kaarten voor 2CELLOS

2CELLOS staat 30 november in AFAS Live en jij kan twee kaarten winnen.

arrow down

29.03.2017

Winnen: Twee kaarten voor 2CELLOS!

2CELLOS staat 30 november in AFAS Live!  In de Weekly nieuwsbrief van deze week maak je kans op twee kaarten voor de show.

Met 2CELLOS weten Luka Šulić en Stjepan Hauser cello naar een nieuw level te tillen. Hun muziek overschrijdt de grenzen van klassiek en film tot pop en rock en dat maakt het een ware sensatie. Met hun eigen versie van Michael Jackson's 'Smooth Criminal' wisten ze via Youtube een miljoenenpubliek te bereiken. Over de hele wereld hebben ze al prestigieuze shows neergezet en nu komen ze naar AFAS Live!

Wat moet je doen om te winnen?

2CELLOS wist beroemd te worden met hun eigen versie van Michael Jackson's 'Smooth Criminal'. Naast dit nummer hebben ze ook een geheel eigen versie gemaakt van songs van andere bekende bands. Kun jij drie van die bands noemen?

Mail jouw antwoord samen met je gegevens  voor woensdag 5 april 10:00 uur naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken wij jou blij met deze prijs! Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Weekly nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?