Programma Where The Wild Things Are compleet met De Staat, Dan Deacon,Young Marco en meer

Met de komst van De Staat, Dan Deacon, Admiral Freebee, Young Marco, Gallant, Death Alley, Indian Askin, Joe The Ripper (dj’s Joost van Bellen en RipTide), Diep in de Groef en An/Of zijn de laatste muzieknamen bekend voor de vierde editie van Where The Wild Things Are dat van 4 t/m 6 maart plaatsvindt in Center Parcs De Eemhof.

arrow down

21.01.2016

Programma Where The Wild Things Are compleet met De Staat, Dan Deacon,Young Marco en meer

Met de komst van De Staat, Dan Deacon, Admiral Freebee, Young Marco, Gallant,  Death Alley, Indian Askin, Joe The Ripper (dj’s Joost van Bellen en RipTide), Diep in de Groef en An/Of zijn de laatste muzieknamen bekend voor de vierde editie van Where The Wild Things Are dat van 4 t/m 6 maart plaatsvindt in Center Parcs De Eemhof.

Naast het muziekprogramma, is ook de randprogrammering op Where The Wild Things Are uitgebreid, onder andere met meer literatuur. Zo verzorgt The School Of Life, dé plek waar je gericht na kunt denken over de echt fundamentele vragen van het leven, weer filosofische classes met sprekers Lammert Kamphuis en Jan Drost. Nieuw dit jaar zijn de bliksemleesclubs van literair tijdschrift Das Mag die plaatvinden in de Das Mag pop-up bookshop-bungalow. Melkweg heeft speciaal voor het festival de muziekdocumentaires ‘My Friend Larry Gus’ en ‘Janis: Little Girl Blue’ , over de legendarische Janis Joplin, geselecteerd.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?