Extra concert Chris de Burgh in Carré

Chris de Burgh komt voor nog een concert naar Amsterdam. Op zaterdag 29 april geeft de zanger samen met zijn band een intiem concert in Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Voor het concert op 28 april zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

arrow down

06.09.2016

Extra concert Chris de Burgh in Carré

Chris de Burgh komt voor nog een concert naar Amsterdam. Op zaterdag 29 april geeft de  zanger samen met zijn band een intiem concert in Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Voor het concert op 28 april zijn nog enkele kaarten beschikbaar. 

De eerste grote hit heeft Chris de Burgh in 1975 met de single ‘ A Spaceman Came Travelling’. De singles ‘High On Emotion’, 'Don’t Pay The Ferryman', ‘Ship To Shore’, ‘Borderline’ en 'The Head And The Heart' zorgen voor verdere bekendheid van de zanger. Maar zijn wereldwijde doorbraak komt in 1986 met het nummer 'The Lady In Red', van het album 'Into The Light'. Met deze evergreen behaalt hij de nummer 1 positie in maar liefst 25 landen en de single gaat meer dan 8 miljoen keer over de toonbank. Op vrijdag 23 september verschijnt alweer zijn 26e studioalbum ‘ A Better World’ met daarop een mix van ballads en anthems gespeeld door Chris de Burgh solo, met zijn band of met orkest.

De Ierse zanger heeft in ruim drie decennia 28 albums uitgebracht en hier meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht. Chris de Burgh kan nog altijd rekenen op een trouwe fanbase in Nederland. De sympathieke zanger gaf pas een keer eerder een optreden in de intieme setting van Carré.

CHRIS DE BURGH AND BAND - A BETTER WORLD LIVE 2017
Vrijdag 28 april | Carré, Amsterdam
Zaterdag 29 april | Carré, Amsterdam EXTRA CONCERT
Aanvang: 20:00 uur | Entree: € 46, € 50, € 54 en € 59 (excl. Servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?