Fifth Harmony kondigt 7/27 tour aan

De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun 7/27 Tour begint in het Portugese Lissabon en doet op 27 oktober de Heineken Music Hall in Amsterdam aan. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

arrow down

21.06.2016

Fifth Harmony kondigt 7/27 tour aan

De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun  7/27 Tour begint in het Portugese Lissabon en doet op 27 oktober de Heineken Music Hall in Amsterdam aan. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur. 

De tournee, geproduceerd door Live Nation, staat in het teken van hun gloednieuwe album 7/27, met daarop de laatste single Work From Home. Ally Brooke, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Camila Cabello en Dinah Jane brengen hun enorme zangstemmen naar Europese fans dit najaar, met vijftien concerten in steden zoals Berlijn, Antwerpen, Oslo, Kopenhagen, Zürich en dus Amsterdam.

De Tour club presale begint aanstaande woensdag 22 juni om 10.00 uur; fans kunnen zich daarvoor opgeven en meer informatie vinden op http://fifthharmony.co/tourclub. De normale voorverkoop begint aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur via ticketmaster.nl

Fifth Harmony’s laatste single, Work From Home featuring Ty Dolla, verbrak verkooprecords en volgde hun nieuwste album 7/27 op, dat eind mei verscheen bij Syco Music/Epic Records. De single bezorgde Fifth Harmony hun eerste top 10-hit in de Billboard Hot 100 en is de eerste single van een meidenband die zo hoog kwam sinds 2008. Het nummer bereikte ook de nummer 1-positie in de Billboard Rhythmic Songs hitlijst, als eerste single van een meidengroep in vijftien jaar. Fifth Harmony’s hitlijsten-record komt in een jaar waarin de groep ook al meerdere prijzen in de wacht sleepte: in 2016 wonnen ze voor de eerste keer bij de iHeart Music Awards en People’s Choice Awards, en voor de tweede keer bij de Kids Choice Awards. Bij de Radio Disney Music Awards mochten ze zelfs twee prijzen mee naar huis nemen. Daarnaast heeft de populaire meidenroep meer dan vier miljoen volgers op Instagram, drie miljoen op Twitter en 6,6 miljoen fans op Facebook.

FIFTH HARMONY - THE 7/27 TOUR
16 oktober LISABON, PORTUGAL - CAMPO PEQUENO
18 oktober MARSEILLE, FRANKRIJK - LE DOME
19 oktober GENEVE, ZWITSERLAND - ARENA GENEVA
21 oktober KEULEN, DUITSLAND - PALLADIUM
22 okotber KOPENHAGEN, DENEMARKEN - FALCONER
24 oktober OSLO, NOORWEGEN - SPEKTRUM
26 oktober LUXEMBURG - ROCKHAL
27 oktober AMSTERDAM, NEDERLAND -HEINEKEN MUSIC HALL
29 oktober ANTWERPEN, BELGIE - LOTTO ARENA
30 oktober ZURICH, ZWITSERLAND - HALLENSTADION
01 november PARIJS, FRANKRIJK - ZENITH
02 november MUNCHEN, DUITSLAND - ZENITH
03 november BERLIJN, DUITSLAND - COLUMBIAHALLE
04 november FRANKFURT, DUITSLAND - JARHUNDERTHALLE

Qmusic presents
FIFTH HARMONY - THE 7/27 TOUR
Donderdag 27 oktober | Heineken Music Hall, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 56 en € 36 (excl. servicekosten)
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 24 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?