Louis C.K. naar de Ziggo Dome

Op 16 augustus 2016 zal de Amerikaanse stand-up comedian Louis C.K. een show geven in de Ziggodome. De zesvoudig Emmy-award winnaar is een van de meest gerespecteerde comedians allertijden, zowel in de TV- en filmwereld als live op het podium. Het is de eerste keer dat Louis C.K. in Nederland een soloshow speelt. De kaartverkoop is nu gestart via Ticketmaster.

arrow down

16.05.2016

Louis C.K naar de Ziggo Dome

Op 16 augustus 2016 zal de Amerikaanse stand-up comedian Louis C.K. een show geven in de Ziggodome. De zesvoudig Emmy-award winnaar is een van de meest gerespecteerde comedians allertijden, zowel in de TV- en filmwereld als live op het podium. Het is de eerste keer dat Louis C.K. in Nederland een soloshow speelt. De kaartverkoop is nu gestart via Ticketmaster.

Louis C.K. is een van de meest originele en innovatieve comedians ter wereld. Zo verkocht hij in 2011 bij wijze van experiment zijn stand-up special Louis C.K. Live At The Beacon Theatre via zijn website louisck.net direct aan de fans voor slechts vijf dollar. Deze baanbrekende keuze was een enorm succes, waarna hij een groot deel van de inkomsten aan het goede doel doneerde. Zijn meest recente opname Louis C.K. Live From The Comedy Store bracht hij op dezelfde manier onder de mensen.

Naast een geweldige stand-up comedian is Louis C.K. ook uiterst succesvolle TV- en filmmaker. Zijn meest recente serie Horace and Pete, die Louis zowel schreef als regisseerde, is alleen via zijn site te koop om zo alle artistieke vrijheid te behouden. Daarvoor maakte hij de uiterst succesvolle serie Louie, waarvan onlangs het vijfde seizoen werd uitgezonden. Louis C.K. is schrijver, uitvoerend producent, regisseur, editor en hoofdrolspeler. Louie won een Emmy voor “Outstanding Writing For A Comedy Series”.

In de filmwereld speelde hij onder meer in Woody Allen’s Blue Jasmine, samen met Cate Blanchett en Alec Baldwin. Ook had hij een rol in de met een Golden Globe onderscheiden film American Hustle. Daarnaast was hij regelmatig in de populaire TV-serie Parks & Recreation te zien.
Het zijn slechts enkele hoogtepunten in de carrière van Louis C.K., die inmiddels meer dan 30 Emmy-nominaties op zijn naam heeft staan, en onder meer vijf Comedy Awards, vier Writer Guild Awards, twee Critics Choice Television Awards en twee Grammy Awards won.

Louis C.K. was de eerste comedian die drie keer in één tour Madison Square Garden In New York uitverkocht. De derde show werd uitgebracht als digital audio download via zijn eigen site, en won de Grammy voor het beste comedy-album in 2016.
Nu is er eindelijk de kans voor de fans om deze comedygrootheid live te gaan zien in Nederland. De ticketverkoop voor deze show is nu gestart via ticketmaster.nl

LET OP: voor deze show worden op nadrukkelijk verzoek van de artiest alléén kaarten op naam verkocht. Er geldt een maximum van 4 kaarten per bestelling, en élke kaart dient op naam van de daadwerkelijke afzonderlijke bezoekers te worden gezet tijdens het bestellen van de tickets.

Louis C.K.
Dinsdag 16 augustus | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang 19:00 | Entree: €61, €65, €71, €76 (inclusief servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/louisck.
De kaartverkoop voor deze show is reeds gestart www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Zie ook: https://louisck.net/tour-dates. #louiscklive

Six-time Emmy Award winner Louis C.K. is one of the most honest and respected comedic voices of his generation, finding success in both television and film as well as the live stage. Currently, Louis can be seen starring in Horace and Pete, a drama he both writes and directs. The New York Times says, “It’s probing, engaged and moving. Horace and Pete is a riveting series!” The show debuted in January 2016 and is being directly distributed through his website louisck.net.

Louis has received over 30 Emmy nominations throughout his career, including wins for “Outstanding Writing for a Comedy Series” for his work on the FX series, Louie and awards for “Outstanding Writing for a Variety Special” for his standup comedy specials. Additionally, he has won 2 GRAMMY Awards for Best Comedy Album.

In January 2015, he became the first comedian to sell out Madison Square Garden four times on the same tour. The third show was recorded and released as a digital audio download on his website, which went on to take home his most recent 2016 GRAMMY Award for Best Comedy Album.

> Bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?